BOSHLANG‘ICH SINF O‘QUVCHILARINING DARSDAN TASHQARI MASHG‘ULOTLARDA MATEMATIK TASAVVURLARINI SHAKLLANTIRISH USULLARI - Kalandarova Fazilat Toxirovna; Norbo‘tayeva Saodatxon Xusanboyevna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada boshlang‘ich sinf o‘quvchilarida darsdan tashqari mashg‘ulotlarda matematik tasavvurlarni shakllantirish usullari va ularni tashkil etish bo’yicha tavsiyalarga bag‘ishlangan .