MAXSUS FILTR YORDAMIDA TASHQI MUHITDAN XONAGA KIRUVCHI HAVONI CHANGLARDAN TOZALASH - Rahimov Muzaffar Mirzohid o`g`li (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Maxsus doimiy namlanib turuvchi filtr va ventilyatsiya parragi orqali ventilyatsiya tizimi yordamida honaga kiruvchi havoni changlardan tozalash orqali honadagi chang miqdorini sezilarli ravishda kamaytirish.