QORAKO’L ZOTIGA MANSUB QO’ZILARDAN OLINGAN TERILARNING OG’IRLIGINI O’RGANISH - Joldasova Ummegulsin Berdimuratovna; Tawekelatdinov Jasur Mırzaǵalı ulı; Bozorboyeva Fazilat Shomurot qizi; Turamuratova Dilfuza Baxtiyar qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya. Bu moqolada qorako’l zotiga mansub qo’zilardan olingan terilarning og’irligi o’rganilgan.