HOZIRGI TURKIY TILLARDA KELISHIK KATEGORIYASI - Ikbol Shamsudinova; Abdunazarova Muqaddas; Tòrayeva Muattar; Abdurahmonova Dilafruz (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatasiya: Ushbu maqolada hozirgi turkiy tillarda faol qòllanuvchi kelishiklar haqida fikr yuritilgan bòlib, mulohazalar òzbek, qirĝiz, gagauz, oltoy, turkman misolida ochib berilgan.