SHAXS IJTIMOIY RIVOJLANISH JARAYONIDA OILAVIY MUXITNING O‘SMIR YOSHIGA TA’SIRINING PSIXOLOGIK JIXATLARI - Fozilova Maftuna Baxromali qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada shaxs ijtimoiylashuv jarayonida oilaviy munosabatlarning salbiy tus olishida bolaning psixikasiga va xarakteriga ta’sirining psixologik jixatlari nazariy yoritilgan.