O‘ZBEK VA INGLIZ TILLARIDA FE’L SO‘Z TURKUMLARINI TAQQOSLASH. INGLIZ TILIDAGI MAQOLLARNING O‘ZBEK TILIDAGI MUQOBILI - Tojiyeva Zarina (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu ilmiy tezisda , morfologiya so’z turkumining bir qismi bo’lgan fe’l so’z turkumini ingiliz tilidagi o’xshash tomonlari , farqlari va o’ziga xos xususiyatlari haqida so’z aytib o’tilgan . Bundan tashqari , o’zbek tilimizdai iboralarning ingliz tilidagi variant va ular qanday farq qilishi haqida aytib o’tilgan.