SARBADORLAR HARAKATI VA UNING 1360-1370-YILLARDA CHIG’ATOY ULUSI SIYOSIY HAYOTIGA TA’SIRI - Boymurodov Shahzod Bahodir o’g’li (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Sarbadorlar harakatining paydo bo’lishi, siyosiy faoliyati, uning Movarounnahr tarixidagi o’rni hamda 1360-1370-yillarda Chig’atoy ulusi siyosiy tarixidagi qisqa faoliyati haqida haqida ma’lumotlar beriladi.