QASHQADARYO VOHASI TARIXINI O’RGANISHDA R.X.SULAYMONOVNING O’RNI - Ashurov Sardor Ibragim o’g’li (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada tarix fanlari dokrori, professor Rustam Hamidovich Sulaymonovning ilm-yo’li, ilmiy faoliyati, Qashqadaryo vohasinin o’rganishda tutgan o’rni, Yerqo’rg’on tarixiy yodgorligini o’rganishdagi faoliyati haqida ma’lumotlar beriladi.