ANIQ INTEGRAL TADBIQLARI - Umarova Nilufarbonu Bobirjon qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Aniq integral, matematikada va turli sohalarda keng qo’llaniladigan muhim tushunchalardan biridir. U nafaqat matematik nazariyalar, balki amaliy tadqiqotlar va muammolarni hal qilishda ham muhim rol o’ynaydi. Ushbu maqolada aniq integralning asosiy tushunchalari, uning matematik asoslari, geometrik talqini va turli sohalardagi tadbiqlari haqida batafsil ma’lumot beriladi.