MUSTAQIL TA’LIMDA MUVAFFAQIYARGA ERISHISH UCHUN ENG YAXSHI TEXNIKALAR - Amrilloyeva Dilnura Azizovna; Zubaydova Nilufar Nematullayeva (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Anotatsiya: Mazkur maqola mustaqil ta’limda muvaffaqiyatga erishishdagi eng samarali texnikalarni yoritadi. Mustaqil ta’lim texnikalari sifatida maqsad qo‘yish, rejalashtirish, motivatsiyani saqlash, o‘qish materiallaridan to‘g‘ri foydalanish, amaliyot va o‘z-o‘zini nazorat qilish texnikalari katta ahamiyatga ega. Ushbu maqola o‘quvchilarga ta’lim jarayonini samarali tashkil qilish va mustaqil o‘rganish jarayonida yuqori natijalarga erishishda qo‘llanma sifatida xizmat qiladi.