KONSTITUTSIYANING DAVLATNI BOSHQARISHDAGI AHAMIYATI - Zokirova Ra’no; Xomidova Malohat Oktyabrjon qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqolada konstitutsiyaning davlat boshqaruvi tizimidagi o‘rni, uning davlat tuzilishini tashkil etish va boshqaruvni barqarorlashtirishdagi ahamiyati o‘rganiladi. Maqolada, shuningdek, konstitutsiyaviy islohotlar davlat boshqaruvidagi yangiliklarga qanday ta’sir qilishi empirik misollar yordamida tahlil qilinadi.