“СИНГАН ҚИЛИЧ” РОМАНИ ТАРЖИМАСИГА ДОИР - Яркинова Барчиной Баргиевна (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Аннотация:  Мақолада  яқин  туркий  тиллараро  таржима  масалаларига  оид  қулайликлар, шу  билан  бирга  ўзига  хос  мураккабликлар  таҳлилга  тортилган. Шунингдек,  таржимада  муаллиф  услуби  ва  шунга  параллел  равишда  юзага чиқувчи  таржимон  услуби  тадқиқ  қилинган.