O’ZGANING YERIDAN FOYDALANISH (SERVITUT) - Saidova Nafisa Xudayor qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Maqolamning mazmuni shundan iboratki, (servitut) o’zganing yeridan foydalanish, servitut maqsadlari, «Ijara toʻgʻrisida»gi Qonun, Yer kodeksi, Yer kodeksiga kiritilayotgan oʻzgartirish va qoʻshimchalar haqida malumot berib o’tilgan.