RAQAMLI PLATFORMALARDA REKLAMA FAOLIYATINI AMALGA OSHIRISH SHARTLARI - Tirkasheva Umida; Javoxir Eshonqulov (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu esseda bugungi kun uchun judda muhim va dolzarb bo’lgan “raqamli palatformalarda raqamli reklama faoliyatini amalga oshirish shartlari” haqida, reklama tushunchasi, raqamli reklama tushunchasi va qachon paydo bo’lganligi, undan dastlab qaysi davlatlar foydalanganligini, raqamli platforma tushunchalari ularni qanchalik muhim va kerakliligini, chet el qonunchiligi va milliy qonunchilikda bu sohaning qanday tartibga solinishi va  shu kabi dolzarb masalalar yoritilgan. Bundan tashqari qonunchilikga takliflar yoritilgan.