MAKTABGACHA TALIM TASHKILOTLARIDA KASBIY MEHNATGA OID KO‘NIKMALARINI OSHIRISH VA RIVOJLANTIRISH - Маdirimova Nigora Bozorovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Maktabgacha yoshdagi tarbiyalanuvchilarni mehnatga asta-sekin qiziqtirish, ularning kasbiy mehnatga bo‘lgan ishtiyoqini  uyg‘otish,  mehnat  faoliyatining  boshlang‘ich  ko‘nikmalarini  o‘rgatish  va mehnatsevarlikni rivojlantirish kerak. Tarbiyalanuvchilarni kattalar bilan birgalikda ijtimoiy foydali  mehnatga  jalb  qilgan  holda  kasbiy mehnatning  ijtimoiy  ahamiyatini  anglab  yetishlariga yordam   berishi   kerakligi keltirilgan.