O‘TKIR HOSHIMOVNING NUR BORKI SOYA BOR ASARI - Kimsanova Habibaxon Shuhratbek qizi; Xomidova Malohat Oktyabrjon qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada  O'tkir Hoshimovning   “Nur borki soya bor” asari haqida so'z ketadi.Asarda ilgari surilgan g‘oya va qarashlar ko‘rib chiqiladi .Bundan tashqari, asar qahramonlarining ijobiy va salbiy xususiyatlariga to'xtalib o'tiladi.