KASBIY BRONXIAL ASTMA - Boratova Asidaxon Abbos qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Kasbiy astma - bu ish joyida mavjud bo'lgan moddalar o'pkaning nafas yo'llarini shishishiga va torayishiga olib keladigan o'pkaning buzilishi.