BOSHLANGʻICH SINF OʻQUVCHILARIGA INGLIZ TILI FANIDA DIDAKTIK OʻYINLARNI QOʻLLASH - Z.D.Abralova; M.B.Toxirova (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya:  Boshlangʻich sinf oʻquvchilarini oʻqitish jarayonida oʻqituvchilar bolalardagi diqqatning tarqoqligi va oʻyin faoliyatidan oʻqish faoliyatiga oʻtish qiyinchiliklari kabi muammolarga duch keladilar. Ushbu maqolada ingliz tili fanidan oʻquvchilarning darslarga boʻlgan qiziqishi, motivatsiyasini oshirishga, shuningdek ularni faollikka undashga yordam beruvchi didaktik oʻyinlarning ahamiyati va qoʻllash texnikalari haqida yoritilgan.