YUQORI SINF O‘QUVCHILARIDA INGLIZ TILIDA O‘QISH VA YOZUV KO‘NIKMALARINI RIVOJLANTIRISH - A.P.Xujamkulov; F. Qo‘shmurodova; R.Todjiboyeva (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada umumiy o‘rta ta’lim maktablaridagi yuqori sinf o‘quvchilarining ingliz tili sohasida mavjud bo‘lgan o‘qish va yozuv ko‘nikmalarida bo‘lgan bilimlarini oshirish va rivojlantirish uchun ko‘zda tutilgan samarali metodlar haqida ma’lumot beriladi.