INGLIZ TILINI O‘RGATISH KO‘NIKMALARINI OSHIRUVCHI METODLAR - B.J.Muhammadiyev; R. Ahmadova (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Bugungi kunda til o‘rganishga bo‘lgan e’tibor kundan kunga rivojlanib bormoqda. Ayniqsa ingliz tilini o‘rganishga bo‘lgan talab kuchaymoqda. Ingliz tili bugungi kunda global muloqot uchun eng ko‘p ishlatiladigan tillardan biridir. Bu tilda muloqot qilish, o‘qish-yozish, ish qilish, turizm va bilim sohasida muhim ahamiyatga ega. Ingliz tilini bilish insonning dunyodagi imkoniyatlarini kengaytirishga yordam beradi va ko‘plab kasblarni ochadi.