KETMA-KETLIKNING LIMITI - Qodirova Odina (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya:Ketma-ketlikning limitida yaqinlashuvchi ketma-ketlik ,uzoqlashuvchi ketma-ketlik,chegaralangan ketma-ketlik qanday bo’lishi,o’zharmas ketma-ketlik ,ketma-ketlikning cheksiz limitga ega bo’lishihaqida o’rganamiz .Bunda biz ketma-ketlikni yanada chuquroq o’rganamiz ,