BADIIY ASAR TARJIMASIDA АNTONIMIK TARJIMA MUAMMOLARI - Choriyeva Sevinch Botir qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Bu maqola badiiy asar tarjima jarayonida antonimik tarjimadan foydalanish va tarjima jarayonidagi antonimik muammolar  hamda ularga yechim topish to'g'risida.