FRAZEOLOGIK BIRLIKLARINI INGLIZ TILIDAN O’ZBEK TILIGA TARJIMA QILISH MUAMMOLARI - Cho'tmamatova Madina To'raqul qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada ingliz tilidagi frazeologik iboralarni ularning o'zbek tilidagi muqobillari bilan berish kerakmi yoki ularni so'zma-so'z tarjima qilsak foydaliroq bo'ladimi? degan savolga yechim topishga harakat qilamiz