BADIIY ASAR TARJIMASIDA QO'SHISH VA TUSHIRIB QOLDIRISH TRANSFORMATSIYALARIDAN FOYDALANISH - Choriyev Abdurahmon Ilhom oʻgʻli (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada badiiy asarlarni tarjima qilish jarayonida tarjimonlar duch keladigan qiyinchiliklar, xususan, qoʻshish va tushirib qoldirish kabi transformatsiya shakllari hamda ularning yechimlari haqida soʻz yuritiladi.