WORD ORDER AND LOGICAL STRESS - Pazilov Mamirjon Sabirjonovich (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: So‘z tartibini mantiqiy urg‘u bilan bog‘liq holda o‘rganish sintaksisdan semantikaga, semantikadan pragmatikaga olib keladi. Shu nuqtai nazardan, so‘z tartibining intonatsiyaga, intonatsiyaning sintaksis, semantika va pragmatikaga munosabatini tahlil qilish zarur.