MAKTABGACHA TA'LIM TASHKILOTLARIDA TA'LIM OLUVCHI BOLALARNING SOG'LOM OVQATLANISH TEXNOLOGIYASI - Sadullayeva Dilfuza Murodilloyevna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Maktabgacha ta'lim tashkilotlari bolalar uchun muhim ta'lim muassasalari bo'lib, ularning sog'lom ovqatlanishi, jismoniy va ruhiy rivojlanishida muhim rol o'ynaydi. Tarbiyachilar bolalarning sog'lom ovqatlanish texnologiyalarini bilishi va ulardan foydalanishi zarur, chunki bu bolalarning sog'lig'i va o'sishiga bevosita ta'sir qiladi. Ushbu maqolada maktabgacha ta'lim tashkilotlarida tarbiyachilarning sog'lom ovqatlanish texnologiyasini amalga oshirish usullari va ahamiyati haqida so'z yuritamiz.