TARJIMADA LEKSIK ALMASHTIRUVDAN FOYDALANISH - Bolliyeva Shodiya Rustam qizi, (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada tarjimonlik transformatsiyalarining biri boʻlgan Almashtiruv turining Leksik almashtiruvi haqida soʻz boradi va leksik almashtiruvning turlari va bu turlar  turli namunalar bilan tushuntirilib berilgan .