MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARIDA MILLIY O‘YINLARI ASOSIDA BOLALARDA ODOB-AXLOQNI O‘RGATISH VA SHAKLLANTIRISH - Yandasheva Gulbahor Sayfiddinovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya. Maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarning milliy o‘yinlar vositasida ijtimoiy faolligini hamda odob-axloqni o‘rgatish haqida yoritilgan.