O‘ZBEKISTON TARIXI DAVLAT MUZEYI MISOLIDA VAQTINCHALIK KO‘RGAZMALAR FAOLIYATINING RIVOJLANISHI - Qayumov Suxrob Sobirovich (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada O‘zbekiston tarixi davlat muzeyida vaqtinchalik tashkil etilgan ko‘rgazmalar tahliliy tavsifiy bayoni va ularning jamiyatning madaniy-ma’rifiy rivojidagi o‘rni asoslab berilgan.