OZIQ OVQAT ISHLAB CHIQARISHDAGI ZAMONAVIY FAN YUTUQLARI - O’ralova N.U (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Maqolada oziq ovqat ishlab chiqarishning zamonaviy texnologiyalari va unga xissa qo’shga olimlar haqida qisman ma’lumotlar berilgan