BO‘LAJAK O‘QITUVCHILARNING IJODIY FAOLLIGINI TA'MINLOVCHI KASBIY KOMPETENSIYALARNI RIVOJLANTIRISH MEXANIZMLARI - Umarova Asila Sunnatilla qizi, (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya. Mazkur maqolada bo‘lajak o‘qituvchilarning ijodiy faolligini ta'minlovchi kasbiy kompetensiyalarni rivojlantirish mexanizmlari hususida ayrim fikr-mulohazalar bayon etilgan. Shuningdek maqolada, kompetensiya, kasbiy kompetensiya, ijodiy faollik tushunchalari hususida ham mulohazalar bayon etilgan.