ЎЗБЕКСИТОН ВА ЯПОНИЯ ДАВЛАТИДА ИЖТИМОИЙ ХАВФЛИ ҚИЛМИШ СОДИР ЭТГАН ШАХСЛАРГА НИСБАТАН КЎРИЛАДИГАН ЖАЗО ЧОРАЛАРИ ВА ШУ БОРАДАГИ ТАЖРИБАЛАРИ. - Дадажонов Авазбек Абдурасул ўғли (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Аннотация: Ушбу мақолада Ўзбекистон ва Япония давлатида ижтимоий хавфли қилмиш содир этган шахсларга нисбатан кўриладиган жазо чоралари ва шу борадаги тажрибалари, ўхшаш ва фарқли жиҳатлари ҳақида сўз юритилган.