INKLYUZIV TA’LIMDA TARBIYA JARAYONI. - Siddiqova Zulfiya; Muhammadjonova Farangizbegim Ma’mirjon qizi; Hasanova Mohiraxon Baxtiyorjon qizi; Homidova Umidaxon Hamidjon qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada inklyuziv ta’lim qanday ta’lim ekanligi, uning ma’nosi, maqsadi va vazifasi hamda tarbiya jarayonining turlari, maqsad va vazifalari keng ma’noda yoritib berilgan.  Inklyuziv ta’lim sinflarida qay tarzda tarbiya jarayonlari olib borilishi haqida ma’lumot berib o‘tilgan.