MAKTABGACHA TA'LIM TASHKILOTI VA OILA HAMKORLIGI - Mirzoyeva Nigora Shavkatjonovna; Esanova Ziyoda Asliddin qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada maktabgacha ta'lim tashkilotlari va oilalar o'rtasidagi samarali hamkorlik bolalarning muvaffaqiyatli rivojlanishi uchun zarurdir. Ushbu maqolada hamkorlikning asosiy jihatlari, ota-onalar va o'qituvchilar o'rtasida ma'lumot almashish, birgalikda rejalashtirish va bolalar uchun qulay muhit yaratish haqida qisqacha so'z yuritilgan.