YANGI TAHRIRDAGI KONSTITUTSIYADA ADVOKATURANING OʻRNI - Sultonova Sabohatxon Ikromjon qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Advokatura O‘zbekiston Respublikasi Konstitutsiyasiga muvofiq O‘zbekiston Respublikasi fuqarolari, ajnabiy fuqarolar, fuqaroligi bo‘lmagan shaxslarga, korxonalar, muassasalar, tashkilotlarga yuridik yordam ko‘rsatadi. Ushbu maqolada, Advokatura tushunchasi, ularning faoliyati va prinsplari, Advokaturaning O‘zbekiston Respublikasi Konstitutsiyasidagi o‘rni haqida ma‘lumotlar berilgan.