SPORTCHILARNING PSIXOLOGIK TAYYORGARLIGI - Jaynarov Nodir Fozilovich (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Sportchilarning psixologik tayyorgarligi ularning sportdagi ko‘rsatgichlarini oshirish va ijobiy raqobat muhitida muvoffaqiyatga erishish uchun muhim ahamiyatga ega.            Psixologik tayyorgarlik sportchilarning aqliy kuchini oshirish strategiyalarini o‘z ichiga oladi. Bu yerda sportchilarni psixologik tayyorlash uchun muhim bosqichlar mavjud.