GETEROHALQALI BIRIKMALAR ASOSIDA ISHLAB CHIQARILADIGAN ZAMONAVIY DORI VOSITALARI - Raxmatov Shokirjon Botirovich; Najmiddinova Marjona (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya. Geterohalqali  birikmalar  asosida ishlab chiqariladigan dori vositalari,  dorivor preparatlar  tarkibidagi  yetti a’zoli birikmalar,geterohalqali birikmalarning sinflari .