TA'LIM SIFATINI OSHIRISHDA RAHBAR XODIMLAR INNOVATSION TEXNOLOGIYALARNI QO‘LLASH - Nazarova Shaxnozaxon Solijonovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: ushbu maqolada maktabgacha ta’lim tashkilotlarıda  ta'lım sıfatını oshirishda rahbar xodımlar ınnovatsion texnologıyalarnı qo‘llash va ta’limiya jarayoni samarali tashkil qilish haqida yozilgan.