КАСАЛЛИКЛАР ВА УЛАРНИНГ РИВОЖЛАНИШ САБАБЛАРИ - Хaмзаева Мехрангиз Кахрамоновна; Ёкубова Гулдиёра Умеджон кизи (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: ushbu maqolada kasallik, uning mohiyati, hamda organizimga ta’siri va kelib chiqish sabablari xususidagi fikrlar berilgan.