DORIVOR O’SIMLIKLARNING INSON SALOMATLIGIDAGI AHAMIYATI - Eshmurodova Dilrabo Xudoyberdi qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: ushbu maqolada dorivor o’simliklarning inson salomatligi va tibbiyotdagi ahamiyati hamda dorivor o’simliklarning bazi xususiyatlari xususidagi fikrlar berilgan.