MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARIDA OTA-ONALAR BILAN TA’LIM VA TARBIYA BO‘YICHA FAOL HAMKORLIKNI SHAKLLANTIRISH - Borliboyeva Sohiba Joʻrabayevna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: ushbu maqolada maktabgacha  yoshdagi bolalar ta’lim-tarbiyasida mahalla, oila va maktabgacha ta’lim tashkiloti hamkorligi, maktabgacha ta’lim tashkiloti bilan maktabning o‘zaro hamkorligini tashkil etish quyidagi asosiy prinsiplarga haqida aytib o‘tilgan.