HAYVON HUJAYRALARIDA REKOMBINANTSIYA MEXANIZMI, TURLARI VA BIOLOGIK AHAMIYATI - Tuxtaboyeva Feruzaxon; Mo’minov Azamat Azamjon o’g’li; Mahmudjonova Zilola Mamurjon qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqola rekombinatsiya jarayoni, uning turlari va bosqichlari, ahamiyati keng yoritilgan. Rekanbinatsiya jarayonini malukulyar darajada bir nechta iborat bo’lib,u hujayra hayoti uchun muhim axamyatga ega ekanligi bayon etilgan.