LOYIHALAR VA STRATEGIK REJALASHTIRISHNING INTEGRATSIYASI - Oybek Tolibovich Yaxshiyev (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Maqolada loyihalar va strategik rejalashtirishni integratsiya qilishning ahamiyati, usullari va afzalliklari tahlil qilinadi. Hozirgi tez o‘zgaruvchan va raqobatbardosh sharoitda tashkilotlar muvaffaqiyatga erishishlari uchun strategik rejalashtirish jarayonlarini loyiha boshqaruvi bilan birlashtirish zarurati ortib bormoqda. Ushbu integratsiya tashkilotlarga resurslarni samarali taqsimlash, uzoq muddatli maqsadlarni qisqa muddatli vazifalar bilan uyg‘unlashtirish va tashkilotning umumiy barqarorligini oshirish imkonini beradi.