JEAN DOMIQUE BAUBYNNG "SKAFANDR VA KAPALAK" ASARI HAQIDA QARASHLAR - Xomidova Malohat Oktyabrjon qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: ushbu maqolada fransuz adibi va mashhur muharrir Jean Dominique Baubyning insultdan keyingi holati,har qanday holatda ham yashashga bo'lgan ishonch,umid doim bo'lish kerakligi,jismoniy xastalik shukr qilishni bilgan inson uchun hech qanday to'siq bo'lmasligi haqida so'z boradi.