ABU MANSUR MOTURIDIY HAQIDA - Maxsimova Madinabonu Maxtum qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada ilohiyotchi olim Abu Mansur Moturidiyning hayot yo‘llari, u haqida buyuk shaxslar keltirgan gaplari,yozgan asarlari va  asarlarining asosiy mazmun-mohiyati nimaga qaratilganligi haqida qisqacha keltirib o‘tilgan