DIN SOTSIOMADANIY INSTITUT SIFATIDA - Xudoyberdiyeva Gulasal Bahodir qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Maqolada dinning sotsiomadaniy xususiyatlarini o‘rganib u haqida muallif o‘z qarashlarini bildirib tahlil qilgan. Din qadim zamonlardan beri insoniyat hayotining ajralmas qismi bo‘lib kelgan. Din ijtimoiy munosabatlarni boshqaruvchi, qadriyatlarni shakllantiruvchi va jamiyatni birlashtiruvchi kuch sifatida namoyon bo‘ladi.