VIDEO DARSLAR YARATUVCHI DASTURLAR TAHLILI - Allaberganova Muyassar; Vafoyev Rajabboy; Yarashov Kamtarbek (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqolada fanlarni o’zlashtirishda videodarslarning bugungi kundagi dolzarbligi haqida ma’lumotlar keltirilgan. Ushbu videodarslarni  yaratishda foydalaniladigan  bir  nechta dasturlar jumladan, Camtasia Studio, Movie Maker, Premier  Pro, Bandicam, Loom va shunga oʻxshash bir qancha dasturlarining imkoniyatlari o’rganilgan.