MS OFFICE DASTURLARI YORDAMIDA MATEMATIKA DARSLARINI SAMARALI TASHKIL ETISH USULLARI - S.P. Kutliyev; A.B. Olimboyev; E.N. Yo‘ldoshev (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqolada MS Office dasturlaridan foydalanib, matematika fanini o‘qitishda samaradorlikni oshirish usullari yoritilgan. Matematika darslarida Microsoft Word, Excel va PowerPoint kabi dasturlar orqali murakkab tushunchalarni oddiy va qiziqarli shaklda tushuntirish imkoniyatlari muhokama qilinadi. Shuningdek, ushbu dasturlarning interaktiv xususiyatlari va amaliy qo‘llanilishi haqida misollar keltirilgan. MS Office dasturlari yordamida talabalarning o‘quv motivatsiyasini oshirish, vaqtni tejash va o‘quv materiallarini vizual ravishda taqdim etish bo‘yicha tavsiyalar berilgan.