MINIATYURA ASARLARINI BADIIY OBRAZ ORQALI IDROK ETISH YOSHLARDA ESTETIK QARASHLARNI SHAKLLANTIRUVCHI VOSITADIR - To`ychizoda Gulnoza (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Аnnotatsiya: Maqolada miniatyura sanatining shakillanishi bosqichlari, hamda badiiy obraz orqali idrok etish yoshlarda estetik qarashlarni shakllantiruvchi vosita ekanligi   bayon etilgan.Miniatyurada  munosabatlari turli kursatmalar asosida tahlil qilingan.