QISSASI RABG`UZIY ASARIDA RIVOYA VA HAYOTIY TRADITSIYALAR - Jasmina Shermo`minova Shavkat qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada  “Qissasi Rabg`uziy” asari yaratilish tarixi, undagi  rivoyatlarning bugungi  kun bilan bog`liqlik tomonlari hamda badiiy xususiyatlari yoritib beriladi